30 dages selvkærlig online retreat!

Som vil give dig en godt fundament ikke kun for vinteren også personligt, spirituelt, sjæleligt og bringe dig ind i krop og hjerte og med sjælen spirituelt og personligt og holde fokus på din vej. Et Fundament der ikke kun vil give dig styrke og energi til vinter og julen der kærligt nærmere sig men også 2020, som nærmere sig med hastige skridt.

Vil du med mig på denne rejse?

Jeg er kærligt blevet guidet til at gøre disse ting selv og har en mission om at gøre en endnu større forskel for flere på en gang. Efter en lang periode med store opgraderinger og transformation, er det nu tid til næste level og nu er energien og tiden til dedikation for at holde energien og lyset på hver vores vej. Så den kan sprede sig 

Din krop

Få styrket din core og få en stærk krop og rettet din krop op med mit quantum kranio sakral samtidig og under vores yolates sessioner mm. Bliv fyldt op med glæde, så du sprudler af energi og overskud i disse transformerende tider.  

Din sjæl og spiritualitet

Daglige  healende kanlisereret meditationer, der skaber mere ro og kontakt til din sjæl, healer dine følelser, bringer mere af dit lys ind, åbner op for at  du og dit lit  kommer i et nyt flow og i højere vibrationer til at skabe dit 2020 i og efteråret mm.

Dit energisystem

Dine chakraer vil blive opgraderet og balanceret. Du vil få renset dig selv, sluppet det, du tager på dig fra andre og styrket dit energisystem på flere måder. Du vil tage endnu mere af dit lys hjem.

 

Er du klar til en dedikeret selvkærlig rejse for din krop sjæl og hjerte

Online sessionerne vil være meget fokuseret på det vi skal og på tiden. Så jeg vil gå i gang præcis 8.30 med det vi skal, vil dog gå på 10 min før, så alle kan komme ind, inden vi går i gang.

Det vil være fokuseret, så alle kan komme videre med vores dag. Der vil være mulighed for, at stille spørgsmål efter sessionen er helt færdig, så alle der vil skynde sig videre kan det og dem der vil hænge lidt ud og stille spørgsmål så er det også en mulghed.

Jeg vil rigtig gerne gøre noget nyt. Noget   meget fokuseret og i kortere tid end det jeg har lavet indtil.  JEg fornemmer og blive guidet til at et intenst forløb so dette vil kune bringe rigtigt meget transformation, for dig der er klar eller vil tage det på et andet tidspunkt. Dette forløb kommer dog kun den ene gang.Så det er slet ikke sikkert det vil komme igen. Så det er muligvis en one time thing. Derfor er priserne også sat billigt i forhold til, hvad du får med her. Det kan altid høres, når du har tid. Det vil ske i en lukket facebook gruppe og på zoom.

Resultaterne, vi kan opnå, når vi er mange bliver vilde og energien vil være meget høj. Så vær klar til en rejse fyldt med transformation og til t slippe det sidste du ikke vil have med inde 2020 og blive fyldt op på alle måder.

Hvad sker der i disse 30 dage.

KANALISERET MEDITATIONER

MEDITATIONER EFTER DAGENS ASTROLOGISKE ASPEKT

FØLELSERNES YOLATES

DANS

QUANTUMHEALING

CHAKRA HEALING

SPIRITUEL OG PERSONLIG UDVIKLINGS PRAKSIS

MANIFESTATION

ØVELSER TIL AT ØGE DIT ENERGI OG LYS NIVEAU

MEDITATIONER TIL AT HÆVE DINE VIBRATIONER.

KANALISERET BUDSKABER MM.

Tips til hverdags astrologiske måde at bruge energien rigtigt

Eneste gang du kan få det til denne unikke pris for det hele.

 •  

Din krop trænger til at blive vedligeholdt og tage imod alle de nye energier der kommer ind

Du har svært ved selv at holde fokus og gøre det alene eller du synes det er for svært at komme igang.

Når vi er mange der går sammen så kan der ske helt fantastiske resultater, så resultaterne bliver mange dobblede.

Savner du søster fælleskab

 

 

 

Et hjerte der er åbent for kærligheden til dig og andre!

Masser af ro, lys og glæde til den kommende vinter og jul vi går i møde samt 2020.

Få flow og høje vibrationer til at manifester det du virkelig ønsker.

En sjæl der hvisker kærligt til dig og får endnu mere plads til sin kærlige energi i dig.

30 dages dedikation til din krop- sjæl - hjerte.

Styrk din power, din energi og slip gammelt

Gå vinteren i møde på en helt ny måde

Vi går en tid i møde hvor det kræver mere af os af have energi og lys nok samt styrke til at gennemgå de opgraderinger vi alle modtager 

Vil du med mig og andre medsøstre på en dedikeret rejse ind i dig selv.

Det vil være 1 1/2 time fokuseret tid til dig hver dag fra mandag til fredag. Fri i weekenden. 

Selvkærlighed, dedikation til dine mål, opnå helt nye ting ved hjælp at daglige vaner der styrker dig både spirituelt og personligt og får dig og dit liv i flow. 

Meditationerne vil være kanaliseret og laves i et kraftigt healings felt med høje vibrationer og hver dag vil forskellige tema.

Jeg vil bruge 7  af dagene i træk på at arbejde på dine chakraer og temaerne i chakraerne samtidig med at bruge de astrologiske og numerologisk udfordringer og power temaèr til at transformere og/eller styrke det, der ligger til os fra universet og planterne hver dag.

Du vil hver dag modtage hvad der kan støtte dig og eller hvad du skal være opmærksom på i energien hver dag.

 

Hvad koster det?

Hvordan betaler du?

Du betaler på enten mobil 26 22 33 26 eller konto Danske bank 3409-11036961 

Kan afdrages over 2 gange med 30 dage imellem hver betaling. 

Du Skriver ” online 30 “så jeg ved, hvad det er du er med på samt skriver din mail adresse til mig.

Når der står udsolgt er der ikke flere tilbage til den pris. 

1495

Kun 15 pladser/indtil 8.10.19

 • 30 dages online
 • Vip Lukket facebookgruppe
 • mandag-fredag
 • Støtte til dig

1995

20 pladser eller indtil 20.10.19

 • 30 dages online
 • VIp lukket facebook gruppe
 • Mandag -fredag
 • Støtte til dig

2495

fra 20.10.19 og fremefter for alle

 • 30 dages online
 • VIp lukket facebook gruppe
 • mandag -fredag
 • Støtte til dig

Ofte stillede spørgsmål- du måske har tænkt men ikke fået svar på?

Alt vil foregå live i en lukket og hemmelig VIP facebook gruppe og der vil alle videoer ligge. Undtagen den sidste gang der vil jeg lave en zoom live udsendelse som også bliv er optaget.

Så du kan høre det igen og igen og lige præcis når du vil.

Ja alle kan være med. Du tager selv ansvaret for din krop og hvis du har smerter. Da jeg ikke kan se dig så må du være opmærksom på øvelserne i forhold til yolates og danse den

Du vil på ingen måder blive presset ud i nogle øvelser du ikke kan lave og du lytter bare til din krop. Din krop vil iøvrigt også blive rettet op med mit quantum kranio sakral, hvis din krop er klar til det. 

Jeg vil gå live næsten hver dag mandag- fredag 8.30 til 10.00 og videoerne vil ligge inde i den hemmelige Vip facebook gruppe. Der vil være nogen dage hvor jeg underviser på mine uddannelser eller workshops, så enten kommer der en lydfil som gave eller jeg går live tidligere.

Mit eget liv har været en del påvirket af alle de opgraderinger og energier der er kommet til jorden og jeg er blevet guidet til at lave daglige gode vaner for mig selv i disse tider hvor vi nu har en ny 5 dimensions template på jorden og som kræver noget helt nyt af os. Det minder utroligt meget om energien der var på det gyldne atlantis, nu skal vi bare endnu højere op har jeg ladet mig høre.

Det kræver nye vaner og dedikation for at stå rent og  lade kroppen tage imod disse høje virbationer der kommer til jorden.

Materialet og videoer mm. vil blive liggende, der så længe, du har brug for dem eller til evig tids eje. 

 

Det meste vil foregå i en lukket hemmelige facebook gruppe. Nogle vil muligvis foregå på Zoom, hvis jeg bliver guidet til at kunne kommunikere fysisk med deltagerne. 

Betaling kan ske over 2 gange hvis det er. 

Med 30 dages mellemrum fra den første indbetaling.

Betaling foregår på mobilpay 26 22 33 26 

Eller konto Danske bank 3409-11036961

Skriv meget gerne eller ring på 26 22 33 26 hvis du har nogle spørgsmål!

Kunder der fortæller om sin oplevelse.

Izabella er en skøn og omsorgsfuld person og behandler. Utrolig nærværende og man føler sig helt tryg ved hendes kærlige væsen og energi. En fantastisk guide til at hjælpe med at få åbnet sit hjerte for kærligheden og livets gaver 3. november 2015 · Maya Laurel Sommer
Maya Laurel Somer
Kunde
Jeg kan simpelthen ikke forklare dig hvad hun gjorde, men jeg kan fortælle dig at efter jeg har været hos Izabella sidst er der sket vilde ting i mit liv. Jeg har fulgt mit hjerte meget mere målrettet. Jeg har følt mig så varm, ja fysisk varm, som om jeg har haft ekstra pump på alle 4 hjertekamre. Det har føltes som om et slør er forsvundet  og jeg har fået adgang til ny klar energi.  Energi har jeg fra naturens siden masser af, så det har i den grad taget fart og jeg er nærmest små udmattet af at føle trods det er så edder livsbekræftende. Et par dage efter healingen blev det så overvældende og stærkt. Jeg tænkte på at holde en pause fordi det er skræmmende : at føle så meget. Jeg er blevet overvældet af fornemmelser så tydelige, og det gik først bananas, da jeg en aften skrev til Izabella ” “Smukke kvinde. Det her er langt ude, men jeg føler jeg elsker dig. Hvad har du gjort ved mig ??? ” Grinede da jeg trykkede send. Jeg følte jeg elskede hende
Majse Rygaard
Blogger.
Efter jeg har været i Izabellas hænder har mit liv ændret sig. Jeg står ved mig selv på en helt ny måde, og ser mig selv i et nyt lys med åbent hjerte.
Lisbeth Raaschou
Ejer af MOOLA
Hos Izabella kan man være sig selv 100%. Hun er en skøn og dejlig underviser som gør det nemt og enkelt at forstå. Man får lov til at følge sin intuition, og er ikke fastlagt alle mulige røvsyge rammer og regler. Hun er totalt nede på jorden og hendes kurser har altid plads til humør, grin og endda også dans 😉 Det er fantastisk med en underviser ,der ikke tager altid for seriøst ♥ Kan kun anbefales ♥ 5 stjerner. ·  Katrine Birk
Katrine Birk

Skab dit liv fra en nyt sted og fra en stærkt fundament med høje vibrationer

Hvad får du med ?

Daglige Forskellige meditationer

Forskellige meditationer hver dag med emner tilpasset hver dags astrologiske energi eller mine guider kanalisere ned fyldt med healing alle sammen.

Øvelser !

til at holde på dit lys og fylde dig selv op med energi. Energi er livsvigtigt for os og holde på vores eget lys også, der vil være meditationer og øvelser til dig. Nu går vi den mørke tid i møde og færre timer med lys.

Dagens spørgsmål og tips

Dagens spørgsmål du kan stille til universet og tips til dagens energi.

Følelsernes healende yolates

Yoga -pilates - dans! Jeg skaber et healings space og felt som vil arbejde på din krop og slippe føleserne og heale dem samt rette din krop op ( Quantum kranio sakral) og slippe det du har brug for ikke tage med videre. Hvis du er klar til det.

Quantum healing

Manifestation, hæve dine vibrationer, healing af dine chakra`er. Kanaliseret budskaber mm..

Quantum kranio sakral

Under yolates sessionerne vil jeg arbejde på din krop indi mellem, så den bliver rettet op og der vil være min. en quabtum kranio sakral session samlet på alle.

Izabella TAramanya

Jeg er blevet inspireret til dette online retreat, fordi jeg selv er på rejsen nu og vil gerne se, hvad det kan gøre, når vi  we mange  der sammen går på samme vej og gør det fokuseret og intenst hver dag. Hvad kan vi opnå af bevidsthed og vågenhed i vores liv? De nye tider vi har gør en masse ved vores krop og for de opgraderinger vi får nu gør at vi må vælge nye måder at leve på.Jeg ved af erfaring at manifestation og healing opnås meget mere effektivt når vi er mange simpelt og enkelt, fordi vi hænger sammen og støtten og energien vi får fra universet og det uendelige muligheders felt støtter op omkring os endnu kraftigere. Så jeg glæder mig rigtig meget. Derfor er det også til at betale. og kan afdrages over 2 gange.

 

Kontakt os gerne for evt. spørgsmål.

Online og live

izabellataramanya@gmail.com

0045-26223326